Niek Kramer, Keurslager

The traditional New Zealand Pie!

Hello, ik ben Paul. Ik ben in Nieuw Zeeland geboren en getogen waar ik het vak van ‘gourmet pies’ bakken geleerd heb. Nieuw Zeeland en Australië zijn voormalige Engelse kolonies, maar een groot deel van de bevolking komt uit andere Europese en Aziatische landen. Zij hebben de Engelse pie verder ontwikkeld tot een traditionele lunch, diner of snack, die te krijgen is in allerlei internationale smaken.

Serveertip

U kunt een plakje kaas, bijvoorbeeld cheddar, toevoegen. Maak het bladerdeeg deksel van de pie aan één kant open, schuif vervolgens de kaas er tussen en dan de oven in. Voilá, zo simpel, en eens iets anders op tafel!

Bereidingsadvies

  • Voor het beste resultaat: vóór het opwarmen eerst laten ontdooien, vervolgens 12-15 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 180ºC. (Let op: niet in de magnetron!)
  • Na het opwarmen kan de pie nog ongeveer tot 45 minuten in een warmhoud-vitrine staan op 70ºC, bij voorkeur met vocht.

Traditional Mince

Mager rundergehakt in een heerlijk gekruide saus. Deze smaak is zeer geliefd bij jong en oud.

Thai Chicken Curry

Met groene kerrie, kokosroom, ananas, paprika en malse stukjes kip wordt de Aziatische invloed vertegenwoordigd. Een heerlijke balans van smaak.

Stewed Beef

Voor de stoofvlees liefhebber is deze pie echt een aanrader. Stukjes rundvlees, in een heerlijke krachtige saus, die lekker uit elkaar vallen in uw mond.

South Pacific Ratatouille (Vegetarisch)

Voor de groente liefhebber! Met iedere hap proeft u de pure smaak van verschillende groenten: pompoen, pastinaak, wortel, champignon en paprika in een heerlijke kaassaus

Niek Kramer, Keurslager

Molenvaart 31
1761AA Anna Paulowna
0223531323

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:30
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten