Niek Kramer, Keurslager

Welkom bij Niek & Daphne Kramer, Keurslager

Dat ambacht, kwaliteit en vakmanschap samengaan willen wij u graag laten zien op deze website. U kunt een kijkje nemen in onze worstmakerij, waar wij bijna alle worstsoorten nog zelf maken. Van het worst stoppen tot en met het roken, het gebeurt allemaal met de hand! Ook kunt u bij ons terecht voor eigengemaakte soepen, diverse maaltijden en niet te vergeten onze eigengemaakte pizza’s.

Thuis uit eten... bij Niek en Daphne

4-gangenmenu kant-en-klaar

Maak het uzelf makkelijk met Kerstmis
met dit heerlijke 4-gangenmenu. Helemaal kant-en-klaar, met liefde voor u bereid. Even opwarmen en u heeft een heerlijk diner!

Kies per persoon een voorgerecht, een soep, een hoofdgerecht en een dessert. De bijgerechten worden automatisch bijgeleverd.

U hoeft het alleen maar even op te warmen
in de oven of magnetron en ‘klaar is uw kerst’. Vergeet niet om uw 4­gangenmenu voor vrijdag 21 december te bestellen.

De Polderse Partypan

Uw warme hapjes staan in een handomdraai op tafel. U steekt de stekker in het stopcontact, wacht 35 à 40 minuten en klaar is de Partypan! Eén Partypan bevat 140 voor u geselecteerde hapjes. Dit is genoeg voor 15 à 20 mensen.

Het Plateau

Maak uw feest compleet met het plateau! Tweeëndertig verschillende gerechten liggen je smakelijk aan te kijken: van tapenade, Spaanse vleeswaren, wrap met zalm tot aan olijven, vitello tonnato, rauwe ham met meloen tot aan de huissalade

Belegde broodjes

Lunch, tussendoor of gewoon zin in iets voor de lekkere trek? Met onze broodjes bent u van succes verzekerd. In onze Keurslagerij  bereiden onze medewerkers een uitgebreid assortiment vers belegde broodjes voor u.

Barbecue

Wat is er gezelliger dan lekker buiten eten met een barbecue binnen handbereik? Als barbecuespecialist zijn wij u graag behulpzaam bij het samenstellen van uw menu. Hieronder vindt u een overzicht van onze pakketten.

Buffetten

Graag helpen wij u bij de culinaire invulling van uw feest. Feestelijke buffetten helemaal naar uw wens of naar het thema van uw feest gemaakt, alles is in overleg mogelijk. Dus heeft u iets te vieren, komt u dan gerust eens langs, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Lekker gourmetten

Gezellig een avondje gourmetten, fonduen of steengrillen. Als het vlees dan ook nog van uw eigen Keurslager Niek Kramer is, zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond aanwezig.

Feestdagen 2018

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Niek Kramer, Keurslager

Molenvaart 31
1761AA Anna Paulowna
0223531323

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 20:30
zaterdag 07:45 - 16:00
zondag Gesloten